company logo

Forma za prijavuPočetna
AADZ
AAD Zadar na FB
Vijesti
Written by Ivo Dijan   

Astronomsko astronautičko društvo Zadar na Facebook-u ima svoju grupu pod nazivom AAD ZADAR

 
SVEMIRSKE VEČERI NOVSKA 2015.
Vijesti
Written by Ivo Dijan   

Hrvatski astronautički i raketni savez (HARS) preko 40 godina organizira razne manifestacije za popularizaciju astronautike, raketne tehnike i raketnog modelarstva. Jedna od tih manifestacija su i SVEMIRSKE VEČERI koje ove godine organiziramo u Novskoj zahvaljujući domaćinima TZ Grada Novske, Gradu Novska, Radio postaji Novska, POU Novska.

Ove godine po prvi puta HARS-ove “Svemirske večeri” se održavaju u sklopu neke druge manifestacije, “Festival znanosti Novska 2015.”

Ovogodišnje “Svemirske večeri” u Novskoj se sastoje od prezentacije raketnog modelarstva i raketne tehnike kroz praktični dio (lansiranje vise različitih modela), video projekcijom snimaka sa natjecanja i smotri te predavanjem na tut emu kojeg će održati Saša Jakopović iz KTKG Garešnica i dvije izložbe fotografija “Od Sojuza do današnjih dana” čiji su autori D. Lozovina i K. Pavleš te izložbe “Foto priča o misiji Atlantis” autora I. Dijana koji ujedno potpisuje i postavu obiju izložbi.

Otvaranje 03. srpnja 2015. u 19:00 sati u prosorima POU Novska

Pratite sve o ovom događaju preko FB

 
MOTRENJE POMRČINE SUNCA 2015.
Vijesti
Written by Ivo Dijan   

U petak 20.03.2015. imali smo priliku motriti djelomičnu pomrčinu Sunca sa zadarskog Foruma. Nakon završenog događanja zadovoljni smo učinjenim kao i velikom odazivu građana i medija: Zadarski list, Novi radio, HTV, HR Radio Zadar, 057info, eZadar, Vox TV, RTL televizija, Nova TV, Zadarski.hr i mnogi drugi lokalni internet portali. Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su omogućili da se ovaj projekt realizira a osobito Arheološkom muzeju te gospodinu Petru Sapunu na tehničkoj podršci.

Kako je bilo u gradovima širom Hrvatske i svijeta pogledajte u fotogalerijama dok našu fotogaleriju možete vidjeti na našoj FB stranici AAD Zadar.

 
« StartPrev12345678910NextEnd »

Page 3 of 14

Search

Anketa

Koje vam je područje astronomije najzanimljivije?
 

Tko je online

We have 3 guests online

feed-image Feed Entries


Powered by Joomla!. Valid XHTML and CSS.